Top Ad unit 728 × 90


15 Site-uri de Cumpărături din China cu Transport Gratuit

Site-uri de Cumpărături din China cu Transport Gratuit

Care site-uri din China oferă transport gratuit în România? Aceasta este o întrebare pe care o auzim foarte mult aici pe blog. După toate acestea, este una dintre marile atracții ale site-urilor chinezești, posibilitatea de a cumpăra produse ieftine și în continuare cu transport gratuit.

Este adevărat că nu toate site-urile web chineze oferă transport gratuit, dar multe dintre ele oferă transport gratuit pe majoritatea produselor și cele mai bune fără limită de valoare minimă.

Să nu mai vorbim că optând pentru transportul gratuit, comanda dvs. are un risc mai mic de a fi impozitat. Iar deoarece marfa este gratuită, este posibil să împărțiți comanda dacă cumpărați mai multe produse și nu veți avea nici un cost suplimentar cu asta.


Check out lista de site-uri din China cu transport gratuit:


Magazine universitare (au totul)

Lightinthebox este unul dintre cele mai importante vânzări online pe site-urile Chinei. Pe site găsim totul, de la îmbrăcăminte și pantofi la electronică și accesorii. * Transport gratuit numai pentru o parte din produse
Banggood a fost fondată în 2004, cu sediul în Guangzhou, un oraș înfloritor din sudul Chinei. Este o alegere excelentă între site-urile din China. * Transport gratuit numai pentru o parte din produse
Atunci când accesează site-ul BuyinCoins.com, observă imediat că acest magazin este destinat angro, deoarece nu acordă prioritate esteticului, ci mai degrabă prețurilor produselor.


4. Tecnistore.com
Magazinul mare vinde totul, electronice, haine, telefoane mobile, lanterne și multe altele.

Prețuri mici, vinde totul, electronice, haine, telefoane mobile, ceasuri și multe altele.

Electronice, Telefoane mobile & Tablete


7. Miniinthebox.com/ro/
Poate că multe persoane au auzit despre acest magazin doar acum, dar are deja suficientă experiență atunci când vine vorba de produsele de transport maritim către Europa.

Cu un site web simplu și obiectiv, putem vedea clar descrierea și informațiile despre produse. Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni dintre site-urile Chinei de a cumpăra produse electronice.


9. DX.com
Vanzarea catre intreaga lume, DX.com a devenit deja o referinta atunci cand vorbim de cumparare din China. Este printre preferatele consumatorilor europeni și este un magazin de încredere și siguranță.


10. TomTop.com
Prețurile mari vinde totul, electronice, haine, telefoane mobile, lanterne și multe altele.

Magazine de încălțăminte, Îmbrăcăminte și accesorii


11. Rotita.com
Rotita.com este un magazin chinez specializat în moda de femei cu prețuri en-gros.


12. Rosewe.com
Imbracaminte si accesorii de moda pentru femei, costume de plajă, genți de mână, imitații de bijuterii.


13. Oasap.com
Imbracaminte si accesorii de moda pentru femei, pantofi, imbracaminte de plaja...


14. Rosegal.com
Femei și bărbați, îmbrăcăminte inspirată de moda europeană.

Concluzie

Acest articol a vorbit despre cele mai bune magazine de cumpărături din China și oferă transport gratuit în România. Chiar și cu costurile de expediere și taxele de intrare pentru bunurile din țară, merită să cumpărați din China în multe cazuri. Prețurile chinezești sunt imbatabile și calitatea este mult îmbunătățită. Dacă vă place produsele chineze să profitați de ocazia de a cumpăra imediat. Magazinele pe care le listăm sunt considerate sigure și fiabile. Aveți întrebări despre acest proces? Lăsați-ne în comentariile pe care le vom răspunde cât mai curând posibil.

Știți alte magazine chineze cu transport gratuit? Lăsați-ne un comentariu.

Vezi și: Top 10 Cele mai Bune Magazin Chinezesc Online Imbracaminte
15 Site-uri de Cumpărături din China cu Transport Gratuit Reviewed by Clarice Oliveira on 17:05 Rating: 5

Un comentariu:

All Rights Reserved by Magazine Chinezesti © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.