Top Ad unit 728 × 90


5 Site-uri pentru a Cumpara Produse Chinezesti Ieftine Online

produse chinezesti ieftine online

Site-uri pentru a cumpara produse chinezesti ieftine online? Aceasta nu este o întrebare ușoară de răspuns, deoarece există mii de magazine online care vând din China, dar este faptul că prețurile variază foarte mult, iar în acest post vom evidenția cele mai bine vândute magazine printre cele mai importante site-uri de cumpărături din China.

Bineînțeles că nu veți găsi nimic la jumătate din preț, deoarece site-urile web ale Chinei lucrează deja cu o marjă de profit foarte mică, însă salvarea câtorva dolari face deja o mare diferență, în special cu acest curs de schimb nefavorabil.

Lista de site-uri pentru a cumpara produse chinezesti Ieftine online:


1. Gear Best

Link: www.gearbest.com

Site-ul a crescut semnificativ în ultimii ani și este deja printre cele mai mari din industria sa. Și putem evidenția doi factori importanți pentru această creștere: În primul rând, marea varietate de produse, în magazin veți găsi totul în termeni de electronică. Cel de-al doilea punct important sunt prețurile extrem de competitive, iar în unele cazuri aș spune imbatabil.


2. Aliexpress

Link: http://aliexpress.com

Cred că toată lumea trebuie să fi auzit multe despre acest site, Aliexpress este astăzi favoritul consumatorilor care cumpără produse direct din China. Factorii care determină această preferință pentru acest magazin sunt numeroși: Aliexpress este un fel de Ebay chinezesc, deoarece reunește un număr mare de furnizori, permițând astfel cele mai bune prețuri și o mare varietate de produse, o altă diferență a site-ului este securitatea oferită cumpărător, care intermediază achiziția și nu plătește vânzătorului până la livrarea bunurilor.


3. BangGood

Link: www.banggood.com

BangGood este un site cu prețuri diferențiate pentru cei care doresc să cumpere en-gros și oferă un serviciu atractiv DropShipping, caz în care acestea nu includ în transport nici un logo și orice informație despre magazin, nici prețurile produselor sunt dezvăluite clienților.


4. DHgate
Link: pt.dhgate.com

DHgate este cel mai mare concurent al companiei Aliexpress, deoarece concurează în aceeași categorie. Pentru ca toată lumea să înțeleagă, pot stabili DHgate ca o combinație de Alibaba și Aliexpress într-o singură platformă, adică o parte din produse sunt vândute numai en-gros cu un număr minim de unități și transport gratuit, ca în Alibaba. Dar puteți cumpăra și o singură piesă, cu transport gratuit, oriunde în lume, la fel ca pe Aliexpress.


5. BuyInCoins

Link: www.buyincoins.com

BuyinCoins.com este un magazin axat pe comerțul cu ridicata, iar acest lucru este ușor de observat, deoarece nu dau prioritate esteticului, ci mai degrabă prețurile produselor. Deși nu este foarte bine cunoscut în România, este unul dintre cele mai populare și mai respectate site-uri din China din lume. Este un site care permite achiziții direct de la producătorii din China și ceea ce atrage atenția sunt prețurile practicate de magazin, chiar și în magazinele chineze este dificil de concurat, precum și oferă transport gratuit și permite plata prin Paypal.


Întotdeauna vizitați-ne!

Și acesta a fost articolul nostru despre cele mai bune magazine din China pentru a cumpăra. Acum, că știți toate aceste opțiuni, puteți găsi ceea ce aveți nevoie și puteți face cumpărăturile în siguranță. Magazinele chineze vând totul, atât de mult încât multe produse vândute în România sunt fabricate în China. Deci, pare corect să cumperi direct de acolo și să economisiți bani. Vino să ne vizitați în curând, actualizăm întotdeauna site-ul cu știri. Ne vedem curând!

Vezi și: Top 7 Magazin Chinezesc Online pentru Români
5 Site-uri pentru a Cumpara Produse Chinezesti Ieftine Online Reviewed by Clarice Oliveira on 21:20 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Magazine Chinezesti © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.